Taikatähti Oy

EtusivuYritysTuotannotYhteystiedotKuvia


Taikatähti aloitti toimintansa elokuussa 2005 kommandiittiyhtiömuotoisena. Yrityksen ensimmäinen toimintavuosi oli menestys, minkä johdosta liiketoiminta päätettiin siirtää vuoden 2007 alussa marraskuussa 2006 perustettuun Taikatähti Oy:öön. Liiketoiminta on syksyllä 2017 osana yritysjärjestelyä siirretty osaksi konsernia, joka tuottaa myös juridiikan palveluita.

Yrityksellä itsellään on jo lähes 13 vuoden kokemus tapahtumatuotannoista. Yrityksen avainhenkilöt ovat toimineet tapahtumatuotantoalalla yli 20 vuotta kukin, joten tiimillä on yhteenlaskettuna yli 30 vuoden kokemus yritystapahtumien toteuttamisesta.

Yrityksen päivittäisestä toiminnasta vastaavat toimitusjohtaja Sami Leinonen sekä tuotantopäälliköt Kai Sorokin ja Pauli Syrjö. Lisäksi yrityksellä on käytössään lähes rajaton reservi kokenutta ja osaavaa freelancerhenkilökuntaa, jotka avustavat tapahtumien käytännön toteutuksessa.

Oman tapahtumatuotantonsa lisäksi Taikatähti tuottaa tapahtumia alihankkijana muille alan yrityksille ja vuokraa tapahtumatyövoimaa eri toimijoille.
* Taikatähti * Mikonkatu 8 A 10. krs, 00100 Helsinki * info(at)taikatahti.fi * y-tunnus: 2803412-2 *